Nicuşor Dan anunţă că nu se mai finanţează statui în Bucureşti: Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele

Nicuşor Dan anunţă că nu se mai finanţează statui în Bucureşti: Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele

FOTO:  Facebook/ Nicuşor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat joi că a solicitat Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliţia Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuţi în Bucureşti. El a adăugat că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanţare pentru noi statui în Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliţia Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuţi în Bucureşti. Cei responsabili vor fi identificaţi şi sancţionaţi, iar informaţiile strânse vor fi trimise mai departe poliţiei, pentru eventuale inculpări.
 
Anunţ în acelaşi timp că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanţare pentru noi statui în Bucureşti. Redirecţionăm banii pentru investiţiile prioritare, neglijate de precedenta administraţie – în modernizarea sistemului de termoficare, în combaterea poluării, în dezvoltarea infrastructurii de transport”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările