Nicuşor Dan: 10 milioane de lei pe lună a cheltuit Firea cu salariile consiliilor de administraţie ale companiilor municipale

Nicuşor Dan: 10 milioane de lei pe lună a cheltuit Firea cu salariile consiliilor de administraţie ale companiilor municipale

Nicuşor Dan

Companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea au produs o pagubă uriaşă bugetului local. Salariile consiliilor de administraţie cumulează peste 10 milioane de lei pe lună (peste 2 milioane de euro), arată Nicuşor Dan, candidatul dreptei unite pentru primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Gabriela Firea propune în şedinţa Consiliului General de azi începerea fuziunilor între mai multe dintre companiile pe care le-a înfiinţat. Aşa cum am mai scris, operaţiunea are două scopuri. 1. Să amestece raportarea financiară şi operaţională între companii, pentru a ascunde pierderile şi activitatea dezastruoasă a fiecăreia. 2. Să preia oamenii cu funcţii de conducere din companiile fără activitate relevantă, care ar trebui desfiinţate, şi să le dea aceleaşi salarii în alte companii.

Companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea au produs o pagubă uriaşă bugetului local. Exemplificăm azi cu salariile consiliilor de administraţie, care cumulează peste 10 milioane de lei pe lună”, susţine Nicuşor Dan. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: