Niculae Bădălău, despre laşitatea din era Dragnea: „Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii”

Niculae Bădălău, despre laşitatea din era Dragnea: „Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii”

Niculae Bădălău FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, crede că rezultatul PSD la europarlamentare ar fi fost altul dacă Liviu Dragnea făcea „pasul în lateral”, iar acum partidul este într-un moment în care trebuie reintrodusă democraţia şi conducerea colectivă

„Eu nu spun şi nu vreau să afirm niciodată că Dragnea e vinovatul principal, vinovaţi am fost toţi că nu am reuşit să facem o coeziune şi un grup cât mai mare pentru a lua o poziţie, nu pentru schimbarea lui Dragnea, ci pentru a schimba cursul partidului, principiile, comunicarea şi lucrul acesta mi-l imput pentru că s-a încercat, nu putem spune că nu ne-am dat seama. Eu nu-mi pot spune mie: bă, tu nu ţi-ai dat seama că nu mergeţi bine şi veţi avea un rezultat negativ!”, a declarat vineri la Giurgiu, Niculae Bădălău.

Bădălău a ţinut să reamintească faptul că a susţinut scrisorile trimise de social-democraţi cu privire la derapajele din PSD când partidul era condus de Liviu Dragnea şi susţine că a previzionat că partidul se îndrepta către un dezastru.

”Poate făcea domnul Dragnea pasul în lateral, poate prin presiunea partidului, a Comitetului Executiv, schimbam agenda partidului pentru că agenda partidului era justiţia. Poate câteodată ipocrizia noastră, pentru că vorbeam de votul ăla majoritar în CEx tot timpul, lipsa de păreri, de poziţii. Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii”, a adăugat Niculae Bădălău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: