Năstase: În penitenciar am acces preferenţial la pix, care scrie, în mod automat, comentarii împotriva lui Băsescu şi a slugilor sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul „Trofeul Calităţii“
Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul „Trofeul Calităţii“

Adrian Năstase îl ironizează, într-un comentariu postat, duminică, pe blogul personal, pe jurnalistul Dan Tăpălagă care a solicitat lămuriri de la şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) cu privire la regimul său de detenţie.

"Aici, în penitenciar, am acces preferenţial la pix. Pixul ăsta scrie însă, în mod automat, comentarii împotriva lui Băsescu şi a slugilor sale. După ce sunt scrise, articolele sunt trimise la un server în Islanda, unde le vede dl. Sima, care le discută cu fostul ministru independent, Predoiu, iar apoi le trimit la Ondine Ghergut, la „România Liberă", de unde sunt direct preluate pe blogul meu...", scrie Năstase pe blog.

El menționează în postarea intitulată "Să-l ajutăm pe Dan Tăpălagă" că acesta i-a cerut șefului ANP o serie de lămuriri pentru a clarifica dacă are acces la internet sau beneficiază de un regim preferențial.

"Dan Tăpălagă nu comentează ce scriu, pe el îl deranjează faptul în sine - faptul că scriu. Şi, de exemplu, de ce am scris pe blog şi în 14, şi în 15, şi în 18 octombrie? De aceea, el i-a solicitat şefului ANP o serie de lămuriri <<pentru că nu e clar (pentru cine nu e clar? n.b.) dacă (Adrian Năstase) are acces la internet sau are parte de un regim preferenţial>>. Întrebarea este firească pentru că, pe vremea când el era purtător de cuvânt la Ministerul Justiţiei, sub ministeriatul fostului procuror ceauşist, Monica Macovei, aşa ceva nu ar fi fost posibil...", scrie Năstase.

Năstase își închie postarea cu un post scriptum în care subliniază că jurnalistul Dan Tapalagă exagerează uneori în încercarea de a fi ca Monica Macovei.

"Nu ştiu de ce Dan Tăpălagă îmi aduce aminte, ca stil şi ca înverşunare, de Carol Sebastian. Ştiu că idealul lui în viaţă îl reprezintă Monica Macovei, dar am impresia că, uneori, exagerează...", conchide acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite