Moţiunea Opoziţiei se lasă aşteptată. Orban: Guvernul Dăncilă este cel mai prost guvern din istoria României şi trebuie înlocuit cât mai rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Mediafax
Ludovic Orban. FOTO Mediafax

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că Guvernul Dăncilă trebuie înlocuit cât mai repede, în acest sens Opoziţia urmând să depună în această săptămână moţiunea de cenzură.

„Partidul Naţional Liberal îşi doreşte pentru România un alt guvern. Ne dorim ca România să fie guvernată de un guvern care să ne facă cinste atunci când ne reprezintă pe plan internaţional şi european, nu un guvern care să ne facă de râs la fiecare apariţie publică. România are nevoie de un guvern care să guverneze pentru cetăţeanul care munceşte cinstit , care îşi câştigă existenţa în mod cinstit, care respectă legea, nu de un guvern care să guverneze pentru puşcăriaşi şi pentru puşcăriabili“, a declarat Ludovic Orban, după şedinţa de Birou Executiv al PNL. 

Mai mult, liderul liberal a vorbit de trântirea în Parlament a Guvernului, dar nu a spus clar ziua în care va fi depusă moţiunea de cenzură. „Ca atare, Partidul Naţional Liberal consideră că Guvernul Dăncilă este cel mai prost guvern din istoria României şi că trebuie înlocuit cât mai rapid cu un guvern cât mai bun pentru România. De aceea am luat decizia de a depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Am mandatat liderii grupurilor parlamentare ai Partidului Naţional Liberal, ca împreună cu ceilalţi parteneri din opoziţie să finalizeze textul moţiunii de cenzură şi să depună moţiunea de cenzură în cursul acestei săptămâni, astfel încât până la sfârşitul acestei săptămâni moţiunea de cenzură să fie depusă, să demareze procedurile pentru schimbarea acestui guvern care face un rău imens României“, a mai spus Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite