Mişcarea Populară: „Victor Ponta, un brutar care vinde un milion de gogoşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară FOTO Mediafax
Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară FOTO Mediafax

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, motivând că premierul este doar un brutar care vinde un milion de gogoşi, în locul celor un milion de locuri de muncă promise.

„Victor Ponta înregistrează un singur succes, acela de fi primul brutar al ţării, care oferă zilnic câte un milion de gogoşi cu TVA 0, în locul celor un milion de locuri de muncă promise cu mare îndârjire în urmă cu un an de zile.
Nimeni şi nimic nu-l opreşte pe Victor Viorel Ponta să demonstreze că este capabil să realizeze o privatizare de succes la CFR Marfă, să nu mărească taxele şi impozitele şi să creeze locuri de muncă pentru cetăţenii României“, se arată într-un comunicat PMP, semnat de preşedintele Eugen Tomac.

Liderul Mişcării Populare cataloghează comentariile premierului Victor Ponta la adresa preşedintelui ca fiind atacuri jalnice şi ridicole. „Reîntors din vacanţa petrecută în mare secret la Miami, premierul Ponta încearcă să-şi acopere nerealizările trecând la atacuri dintre cele mai ridicole, menţinând o retorică ce nu mai are nicio legătură cu realitatea.Atacurile jalnice şi lipsite de scrupule la adresa Preşedintelui României demonstrează că Victor Ponta nu-şi mai poate menţine echilibrul şi este debusolat, întrucât n-a reuşit să realizeze nimic din ce le-a promis românilor“, mai precizează sursa citată.

Eugen Tomac îi cere prim-ministrului Ponta demisia. „USL a instalat în fruntea Guvernului un incompetent care stă zi de zi în Palatul Victoria şi îşi face bilanţul apariţiilor tv, în locul bilanţului promisiunilor nerealizate. În urma unui asemenea eşec, USL are o singură soluţie: să-i caute urgent un înlocuitor. Domnule Victor Viorel Ponta, aveţi liber la demisie!“, a conchis Tomac.




 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite