Ministrul Economiei, criticat pentru că a publicat imagini din interiorul unei fabrici de armament din Braşov. Cum îl apără colegul de partid

Ministrul Economiei, criticat pentru că a publicat imagini din interiorul unei fabrici de armament din Braşov. Cum îl apără colegul de partid

Claudiu Năsui FOTO Claudiu Năsui / Inquam Photos

Ministrul economiei, Claudiu Năsui, a filmat în interiorul unei fabrici de armament şi a publicat imaginile pe Instagram, unde materialul a fost disponibil timp de 24 de ore, scrie bizbraşov.ro. Filmarea şi fotografierea în interiorul sau în apropierea unor obiective strategice, aşa cum este o fabrică de armament, sunt însă strict interzise pentru că imaginile pot divulga secrete militare şi pot crea breşe în securitatea naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incident asemănător a avut loc la finalul lunii martie, atunci când ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a postat pe Facebook o fotografie în care se putea observa conturi şi date de acces folosite de angajaţii MApN din Sibiu.
 

Europarlamentul Mihai Tudose, vicepreşedinte al PSD, i-a criticat pe miniştrii USR PLUS pentru mai multe acţiuni ale acestora din ultimele săptămâni, ultimul luat în colimator fiind titularul de la Economie, Claudiu Năsui.

Colegul de partid, Iulian Bulai i-a luat apărarea ministrului spunând că „problema industriei de armament nu este că văd românii adevărul stării ei, problema este că a fost falimentată de mafia PSD-istă timp de 30 de ani” şi atrage atenţia asupra faptului că şi fostul premier Dăncilă a făcut o vizită similară. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările