Mihai Tudose, scrisoare deschisă către Ludovic Orban. Ce spune fostul premier despre candidatul PNL, prefect de Brăila

Mihai Tudose, scrisoare deschisă către Ludovic Orban. Ce spune fostul premier despre candidatul PNL, prefect de Brăila

Mihai Tudose, fost premier, în prezent europarlamentar PSD Imagine: Adevărul

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose atrage atenţia, într-o scrisoare deschisă adresată premierului Ludovic Orban, asupra faptului că prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, ar urmări doar să-şi facă imagine pentru a putea candida la o funcţie în administraţia judeţeană, iar dacă înainte de pandemie era posibil acest lucru, situaţia actuală impune o implicare serioasă a prefectului în gestionarea situaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În scrisoarea deschisă, Tudose afirmă că toate acţiunile prefectului de Brăila, Cătălin Boboc, au fost politice, acesta urmărind doar să-şi facă imagine în contextul viitoarelor alegeri.
 
„De la învestire, nu a fost un secret pentru niciun brăilean că ocuparea funcţiei de Prefect al judeţului Brăila de către dl. Cătălin Boboc nu a reprezentat decât un mijloc de maximizare a vizibilităţii pentru o candidatură la locale şi apoi la generale. Atunci, în 2019, situaţia poate ,,permitea”. Dar apoi lucrurile s-au schimbat odată cu declanşarea pandemiei. Brăila nu a mai avut prefect, ci doar un candidat care a ,,jucat” politic toate bunele şi relele petrecute în Brăila. În loc de reuniuni ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă unde să se identifice problemele şi apoi să se traseze responsabilităţi şi să se implementeze soluţii, nu asistăm de 5 luni decât la ,,Comunicate“, rare şi acestea, şi la postări pe facebook unde ,,Prefectul” stabileşte vinovaţi şi vinovăţii...", susţine Mihai Tudose.
 
El îi cere premierului să se implice în cazul prefectului Cătălin Boboc.
 
"Nu credeţi domnule Prim-ministru că e un pic cam târziu...? Dacă tot a fost desemnat de către partidul pe care îl conduceţi drept candidat la locale, nu credeţi că guvernul pe care de asemenea îl conduceţi ar trebui să-l scutească pe dl. prefect de greaua suferinţă pe care o încearcă în zădarnica strădanie de a fi Prefect..??? Îi faceţi un bine şi lui... faceţi un bine şi Brăilei!", spune Tudose.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: