Mihai Tudose: Evacuarea de la Foişor nu mai e „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîţu şi problema Cioloş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Mihai Tudose
FOTO: Facebook/ Mihai Tudose

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose susţine că evacuarea pacienţilor de la Spitalul „Foişor” din Capitală nu mai reprezintă „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîţu şi problema Cioloş”.

Mihai Tudose a transmis că problema de la Spitalul „Foişor” a fost a ministrului Sănătăţii până ieri „la ora 22-23:00”. După aceea, situaţia a devenit responsabilitatea premierului Florin Cîţu şi a lui Dacian Cioloş.

„Problema s-a chemat Voiculescu până ieri, pe la ora 22-23.00, aşa. După ora 23.00, la vreo două ore după ce a început nebunia, nu mai este problema Voiculescu, ci este problema Cîţu şi este problema Cioloş. A ieşit domnul Barna şi a spus că e de la ceilalţi, deci de la Cioloş, căci succesul are părinţi multipli, dar eşecul e cam orfan. Până la urmă al cui e Voiculescu ăsta? Că nu ni l-a adus cineva de pe Lună. Nu şi-l mai asumă nimeni, nu?”, a declarat Tudose, pentru Mediafax.

Europarlamentarul social-democrat îl critică pe Florin Cîţu inclusiv pentru anunţul privind revenirea la normalitate.

„Păi nu a ieşit Cîţu să ne spună că s-a mai relaxat treaba? Nu ieşeam noi peste o lună şi ceva la normalitate... Era «Comitetul interministerial pentru fericirea globală şi întoarcerea la normalitate». Păi ăsta e un pas pentru întoarcerea la normalitate? Asta e normalitatea lui Cîţu şi Cioloş? Iese Barna şi spune că disconfortul acela a fost o chestie asumată, că au fost mici nemulţumiri... Sunt mici nemulţumiri când scoţi o sută de oameni din spital cu perfuzii şi cu oase rupte? Dar nu ar vrea dl. Cîţu să-l ia pe dl. Cioloş şi să-şi rupă câte un picior unul la altul? Sau poate o mână. Sau poate gâtul, că poate avem noroc şi scăpăm... Să se interneze ei şi după aia, după ce îi scoate cineva în parc, să ia aer, cu oase rupte, să mai stea ei de vorbăă despre cât de bine şi cum arată disconfortul la români”, a adăugat liderul PSD.

De asemenea, Mihai Tudose a precizat că managerul de la Spitalul „Foişor” este în funcţie din 1997.

„După umilele mele cunoştiinţe de istorie, în 1997 la putere era PNL, cu majoritate în Consiliul General cu tot. Primar era Viorel Lis. Acum să mă iertaţi, eu înţeleg că e foarte multă lume care nu o iubeşte pe doamna Firea, dar să o confunzi pe dna Firea cu Lis mie mi se pare cam ciudat. Chiar nu seamănă dna Firea cu Viorel Lis”, conchide Mihai Tudose.

Spitalul Foişor din Bucureşti a devenit spital COVID, pacienţii non-COVID fiind mutaţi în alte unităţi spitaliceşti vineri seara.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite