Mihai Tudose: Toată Europa s-a mobilizat să producă vaccinuri, numai România lui Cîţu va fi depozit. Guvernul ăsta trebuie să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose/ Facebook
Mihai Tudose/ Facebook

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a lansat miercuri o critică la adresa premierului Florin Cîţu, precizând că există mai multe ţări din Uniunea Europeană care vor produce vaccinuri anticovid, în timp ce România va fi „doar depozit”.

„Grupul operativ al Comisiei Europene pentru sporirea producţiei de vaccinuri a publicat rezultatul preliminar al acţiunii de identificare a capacităţilor de producere şi distribuţie din ţările UE. Harta iniţială a celor 53 de unităţi de producţie şi ambalare de vaccinuri, care se termina pe linia Praga-Viena, va fi extinsă cu noi puncte de producţie din Estonia, Lituania, Polonia, Ungaria şi Croaţia. Până şi Bulgaria apare pe noua hartă cu două unităţi de îmbuteliere a dozelor. Dar România? Ei bine, România guvernului Cîţu va fi punct de depozitare şi distribuţie.

Toată Europa s-a mobilizat pentru a produce vaccinuri, numai România va fi depozit. De atât s-a învrednicit acest guvern, să pună la bătaie un depozit. Asta-i viziunea lor, ăsta-i programul lor de ţară, asta-i capacitatea lor managerială: să depoziteze ce produc alţii”, a notat Mihai Tudose pe Facebook.

Social-democratul s-a lăsat apoi neimpresionat de promisiunile Guvernului, dând vina pe acesta că a dus cursul la 5 lei/euro.

„Chiar mai crede cineva în autostrăzile, relansarea economică şi investiţiile promise cu neruşinare de gaşca mincinoasă a incapabilului Cîţu? În ,,veştile extraordinare” pentru România?

Mă aştept ca azi-mâine să iasă să ne prezinte ca o mare victorie că a dus cursul la 5 Lei/euro...

Guvernul ăsta trebuie să plece înainte să îngroape România!

De fapt nici să o îngroape creştineşte nu sunt în stare, o vor abandona în şanţ, într-un sac de plastic negru....”, a conchis Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite