Mihai Tudose îl atacă dur pe Florin Cîţu: „Inconştientul ăsta va tăia jugulara României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose face, sâmbătă, un ”apel către învinşi” – partidele care au demarat negocieri pentru stabilirea unui program comun de guvernare - să fie atenţi la riscurile ce decurg din propunerea lui Florin Cîţu pentru funcţia de premier.

Tudose crede că actualul ministru de Finanţe ”va tăia jugulara României”.

Mihai Tudose a postat, sâmbătă, un mesaj pe Facebook, intitulat ”Apel către învinşi”: ”Nu daţi briciul pe mâna maimuţei! Mare atenţie la riscurile ce decurg din propunerea PNL contrară voinţei alegătorilor, manifestată ca un premiu de consolare pentru pierderea alegerilor, privind guvernul Mâţu. Au optat românii pentru guvern PNL sau pentru Mâţu premier? Nu”. 

Tudose face referire la deficitul bugetar ”record”, înregistrat după Revoluţie: -10% în 2020. 

”Îndatorare sinucigaşă: în 12 luni, Mâţu a făcut 20 de miliarde de euro datorii, cât a acumulat România în primii 20 de ani după căderea lui Ceauşescu. Am avut, anul ăsta, cea mai abruptă cădere economică din UE şi avem cea mai lentă revenire. În trimestrul 3, restul UE a recuperat întreaga cădere din trimestrul 2. Numai România a recuperat doar 46% din scădere. Ăsta e bilanţul marelui finanţist Mâţu - geniul păcănelelor. Şocul pandemiei a fost dublat, la noi, de o guvernare catastrofală. Drept răsplată, PNL îl promovează pe Mâţu premier?!... Perdanţilor, nu daţi briciul pe mâna maimuţei! Inconştientul ăsta va tăia jugulara României”, a mai scris Tudose. 

Acesta s-a referit şi la negocierile între PNL, USR-PLUS şi UDMR: ”Şi ca şi cum nu ar fi destulă tragedie, aflăm din interiorul «negocierilor» că nimeni nu vrea Sănătatea şi Educaţia....Apără-ne Doamne de păgânii ăştia”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite