Mesajul lui Anonescu pentru MRU: „Mai răsfirați băieți, mai răsfirați”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copreședintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seară, că fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu nu are dreptul să-i interzică să vorbească despre un anumit subiect, mesajul liderului PNL pentru acesta fiind ”Mai răsfirați băieți, mai răsfirați”.

Antonescu a fost întrebat despre declaraţiile recente ale lui Mihai Răzvan Ungureanu, în care îi recomanda să nu mai aducă subiectul serviciilor secrete în discursul politic, menționând că dacă acestea ar fi implicate în politică liderul PNL nu ar mai fi politician.

"Nici domnul Mihai Răzvan Ungureanu nu are în ce calitate să-mi interzică sau să-mi recomande mie sau oricărui cetăţean român să ne exprimăm sau nu asupra unui subiect. Poziţia mea în legătură cu acest subiect a fost una cât se poate de fermă. Dacă Mihai Răzvan Ungureanu este curios, şi e totuşi istoric, poate să vadă că încă din 1992 din Parlament vorbesc despre necesitatea ca serviciile speciale să nu se amestece în jocul politic. Cred că este un principiu al statului de drept, nu doar un principiu liberal. Mesajul meu pentru Mihai Răzvan Ungureanu nu poate fi decât unul popular, ca să fie înţeles de toată lumea: >>mai răsfiraţi băieţi, mai răsfiraţi<<", a declarat Antonescu.

De asemenea, liderul PNL a respins vreo posibilitate de a avea o negociere cu PDL, după alegerile parlamentare, câtă vreme va exista USL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că serviciile speciale ale statului trebuie să se retragă din politică.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite