Marcel Boloş, despre posibilitatea ruperii coaliţiei: România nu-şi permite luxul de a se confrunta cu instabilitate politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Bolos FOTO Facebook Marcel Bolos
Marcel Bolos FOTO Facebook Marcel Bolos

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, membru PNL, susţine că nu există pericolul ruperii coaliţiei, menţionând că România nu îşi permite luxul de a se confrunta cu instabilitate politică.

Marcel Boloş a precizat, ca răspuns la o întrebare legata de posibilitatea ruperii coaliţiei guvernamentale, că nu ia în calcul această variantă. Liberalul susţine că actuala guvernare asigură stabilitatea politică şi decizională de care are nevoie România într-o perioadă cu multiple crize.

„Să nu uităm că în vreme de criză, dacă se adaugă şi instabilitatea politică, eu nu văd cum România ar avea un mers firesc al lucrurilor. Având un asemenea buget imens de investiţii de 80 miliarde de euro, numai asta mai lipseşte României, să se confrunte cu o instabilitate şi să nu se mai poată lua deciziile necesare pentru ca investiţiile să se poată implementa. România anului 2026 sau a anului 2029, după ce aceste investiţii se vor face, ar trebui să arate cu totul altfel", a declarat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. 

Potrivit ministrului, stabilitatea decizională este un bun câştigat, iar „România nu îşi permite luxul de a se confrunta cu instabilitate politică în condiţiile în care crize peste crize trebuie rezolvate”.  

Marcel Boloş a adăugat faptul că în acest moment nu vede o altă alternativă pentru guvernare: „În fiecare zi trebuie să fii atent ca să îţi adaptezi, ca Guvern, deciziile la tipul de criză cu care te confrunţi. Nu văd alternativă astăzi pentru guvernare”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite