Ludovic Orban: Realegerea preşedintelui Iohannis este temelia pe care putem clădi trainic o Românie în care fiecare român să vrea să trăiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din iarnă că un nou mandat al acestuia din urmă ar „garanta fiecărui român o Românie puternică”.

„Astăzi, 10 august, începem campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis. Zeci de mii de membri ai Partidului Naţional Liberal şi de susţinători ai partidului se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetăţenii români, ca posibilitatea instituţionalizării unui dialog permanent cu cetăţenii români, pe toată perioada care va urma. Îl susţinem pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcţională, o Românie respectată, apreciată în lume”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul partidului a adăugat apoi că realegerea lui Klaus Iohannis ar reprezenta „temelia” pentru o Românie în care drepturile şi libertăţile fundamentale sunt respectate.

„Susţinem candidatura preşedintelui Iohannis pentru că noi considerăm că realegerea preşedintelui României este temelia pe care putem clădi trainic o Românie în care fiecare român să vrea să trăiască, în care România să fie o casă în care fiecare român să se simtă cu adevărat acasă, să fie respectat. Drepturile şi libertăţile fundamentale care există în toate societăţile democratice, să devină fapt pentru români şi fiecare român să se simtă protejat, susţinut de instituţiile statului care trebuie să revină la dispoziţia cetăţenilor români şi să nu mai servească clientele de partid”, a mai adăugat Orban.

PNL a declanşat, sâmbătă, campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din acest an. Preşedintele a făcut o baie de mulţime în Piaţa Universităţii şi a declarat în faţa jurnaliştilor că PSD „a dus România aproape de eşec” şi că „trebuie să reconstruim aproape tot”. De asemenea, preşedintele a subliniat că trebuie văzut cine a dat comanda politică pentru evenimentele din 10 august anul trecut.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite