Ludovic Orban: PSD, în Europa, şi când aleargă singur iese pe locul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că partidul pe care îl conduce este, în acest moment, singura forţă politică ce are capacitatea de a reprezenta România la nivel european, în contextul eşecurilor înregistrate de PSD şi ALDE.

"PSD a arătat la nivel european că şi atunci când aleargă singur, iese pe locul doi. PSD a propus un candidat pentru echivalentul Curţii de Conturi la nivel european în persoana, atenţie, vicepremierului Viorel Ştefan, un om care este, practic, pe a doua poziţie după poziţia de premier. Iar Viorel Ştefan nu a fost în stare să-i convingă pe europarlamentarii din comisia de control bugetar, fiindu-i respinsă candidatura. Deci, repet, PSD în Europa şi când aleargă singur iese pe locul doi. Şi cred că niciun român nu şi-ar dori să fie reprezentat de un astfel de partid politic", a declarat Orban vineri, la o conferinţă de presă organizată la Piteşti.

Liderul liberal a apreciat că partidele din actuala coaliţie de guvernământ au devenit "nefrecventabile" pentru familiile politice europene din care fac parte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite