Ludovic Orban: Ţara arde şi Cîţu se ocupă să-mi ia parlamentarii la bucată

Ludovic Orban: Ţara arde şi Cîţu se ocupă să-mi ia parlamentarii la bucată

Ludovic Orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin

Peşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Florin Cîţu de faptul că este mai preocupat de negocierile cu aleşii liberali care nu-l agreează decât de încercarea de a găsi o soluţie pentru rezolvarea crizei politice şi sanitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ţara arde şi Cîţu se ocupă să-mi ia parlamentarii la bucată. Cîţu, după ce mi-a luat parlamentarii, acum şi-a adus aminte să facă întruniri cu ei. Să te duci la negocieri când ţara arde, când la uşă e un sac de probleme nerezolvate, să nu propui o soluţie, e noaptea minţii”, a declarat Ludovic Orban.  
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor a punctat faptul că e sceptic privind revenirea lui Iohannis la conducerea PNL în 2024, pentru că la cum se comportă distruge partidul: „Nu cred, la zelul cu care s-a implicat. Dacă se mai implică mult nu mai rămâne nimic din PNL”. 
 
Ludovic Orban a catalogat comportamentul lui Klaus Iohannis drept iraţional. Liberalul ar urma să-şi depună mâine la ora 12.00 demisia de la şefia Camerei Deputaţilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările