Liviu Dragnea: „Iubesc o fată blondă şi joc Angry Birds“. Cine e şi cum arată iubita liderului PSD

Liviu Dragnea: „Iubesc o fată blondă şi joc Angry Birds“. Cine e şi cum arată iubita liderului PSD

Lui Liviu Dragnea îi plac blondele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns unor întrebări provocatoare pentru Antena 3, ocazie cu care a mărturisit că este îndrăgostit de o blondă şi că este pasionat de jocul Angry Birds.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Iubesc o fată care este blondă”, a explicat Dragnea într-o emisiune la Antena 3. Liderul PSD care a recunoscut că este pasionat de celebrul joc Angry Birds: ”Din când în când, seara, poate o jumătate de oră, poate o oră, maxim, joc Angry Birds. Angry Birds Friends”.

În ceea ce priveşte prima carte citită de Liviu Dragnea, cel puţin aşa cum îşi aminteşte el, a fost ”Amintiri din Copilărie”.

Divorţat de prima soţie, Bombonica, Liviu Dragnea îşi ţine iubita departe de ochii presei. A fost totuşi şi o excepţie. Cu trei zile înainte de Crăciun, social-democraţii au organizat o petrecere, cu vin fiert, şorici, colindători şi muzică românească, în curtea sediului PSD din Kiseleff. Cu această ocazie, liderul PSD s-a afişat, pentru prima dată, cu partenera sa de viaţă, Irina, în vârstă de doar 24 de ani.

Liviu Dragnea vorbeşte cu Gabriela Firea. Iubita sa (cu fular roşu în jurul gâtului) îl ascultă atentă FOTO Adevărul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările