Liviu Dragnea: A fost o tentativă de asasinat asupra mea anul trecut. Un domn foarte celebru în lume a plătit patru străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marţi seara, la Antena 3, că a primit ameninţări cu moartea, fără să precizeze cine l-a ameninţat.

„A fost o tentativă anul trecut, în aprilie. Nu vreau să povestesc. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace. Am scăpat“, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD nu a spus şi cine l-a ameninţat, precizând că persoanele respective ar fi fost plătite de „un domn foarte celebru în lume“.

”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea.

Întrebat dacă se gândeşte la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine”.

Dragnea a mai declarat că şi preşedintele Klaus Iohannis ar vrea să-l elimine.

„Iohannis vrea să-şi elimine potenţialii contracandidaţi. Eu am câştigat alegerile din 2016 fără să ne dea nimeni vreo şansă. Deci ţinta e pe mine, pentru că eu conduc partidul. Vom adopta anul acesta noua lege a pensiilor care va schimba în bine milioane de pensii. Atunci Iohannis zice aşa: omul acesta ori trebuie omorât, fizic, ori băgat la puşcărie. Ce nu s-a spus despre mine şi despre familia mea? Orice“, a declarat Dragnea.

Citeşte şi:

Cum au trăit liderii PSD mitingul diasporei. „Am vorbit cu premierul. Se uita pe tabletă“

Dragnea a pus tunurile pe serviciile secrete. Hellvig, Vlase, Maior şi Coldea, atacaţi dur de liderul PSD. „Mă enervează foarte tare“

Liviu Dragnea ameninţă cu proteste „la poarta lui Iohannis“

Dragnea, despre mitingul diasporei: A fost o tentativă de lovitură de stat eşuată

Liviu Dragnea: Aş vrea să-l suspendăm pe Iohannis. Jandarmeria a acţionat perfect legal la miting. Eu eram la Neptun. Nu o schimb pe Dăncilă, categoric

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite