Lider PLUS: Opoziţia trebuie să prezinte un proiect serios şi o capacitate de a dezvolta o reţea care să ajungă până în toate satele din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Ionescu, membru al Biroului Naţional al PLUS. FOTO Eduard Enea
Dan Ionescu, membru al Biroului Naţional al PLUS. FOTO Eduard Enea

Dan Ionescu, membru în Biroul Naţional al PLUS, a declarat, joi, la Adevărul Live, că formaţiunile politice din Opoziţie ar trebui să vină cu un „proiect serios“ şi să încerce să aibă oameni din partidele lor în fiecare localitate, pentru a putea concura cu succes împotriva PSD.

„Ce trebuie să facă Opoziţia? Să prezinte un proiect serios şi o capacitate profesională de a dezvolta o reţea care să ajungă până în toate satele din România şi toţi oamenii să vadă un reprezent al PLUS, al USR sau al PNL, pentru că nici PNL nu are o reţea destul de solidă. Să se poată identifica şi să poată lucra cu el“, a declarat Dan Ionescu, membru al Biroului Naţional al PLUS, la Adevărul Live, subliniid ideea unei coaliţii „super profesionalizată“. 

De asemenea, Ionescu a explicat faptul că electoratul de stânga ar fi mai mare, în timp ce electoratul de dreapta e mai mic şi fărâmiţat. „Există acest bazin de dreapta care, spre deosebire de cel de stânga, e fragmentat şi mult mai pretenţios“, a mai afirmat Ionescu.   

Pe de altă parte, reprezentantul PLUS a subliniat faptul că PSD nu devine neapărat prin plecările din formaţiune, ci foştii social-democraţii ajung în partide foarte apropiate ca ideologie cu PSD. „PSD nu moare azi, se transformă. Pro România şi ALDE îi oferă o cale de scăpare, pentru că toate cele trei partide au în continuare un scor electoral majoritar“, a mai afirmat Ionescu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite