Liberalii vor vota împotriva moţiunii iniţiate de PSD la adresa ministrului Cristian Ghinea

Liberalii vor vota împotriva moţiunii iniţiate de PSD la adresa ministrului Cristian Ghinea

PNL va vota împotriva moţiunii iniţiate de PSD împotriva lui Cristian Ghinea. FOTO: Arhivă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că Biroul Executiv al formaţiunii a decis, în unanimitate, ca parlamentarii formaţiunii să voteze împotriva moţiunii iniţiate de PSD la adresa ministrului Cristian Ghinea. De asemenea, Orban a anunţat că liberalii vor fi mobilizaţi până în 30 iunie, în aşteptarea moţiunii de cenzură anunţată de PSD.

„Moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea. Biroul Executiv a decis în unanimitate să dea mandat parlamentarilor să viteze împotriva moţiunii iniţiate cu PSD”, a anunţat, luni, Ludovic Orban. 

Acesta a vorbit şi despre moţiunea de cenzură anunţată de PSD. 

„Până la 30 iunie ne vom confrunta cu o moţiune de cenzură iniţiată de PSD (...) Am luat decizia de a solicita prezenţa 100% a tuturor senatorilor şi deputaţilor PNL la toate pocedurile parlamentare importante până în data de 30 iunie. Nu ştim când va fi depusă moţiunea, dar PNL este mobilizat, va vota împotriva moţiunii şi va susţine toate demersurile parlamentare iniţiate de coaliţie”, a mai afirmat Orban. 


Moţiunea împotriva ministrului Cristian Ghinea va fi prezentată luni şi va fi votată marţi. 

PSd a anunţat şi o moţiune de cenzură până la finalizara sesiunii parlamentare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările