Liberalii au depus lista candidaţilor pe Bucureşti. Gorghiu: Avem o revanşă de luat, vrem modificarea legislaţiei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea
Liderul PNL, Alina Gorghiu. FOTO Eduard Enea

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a depus, joi, la Biroul Electoral Municipal, lista candidaţilor partidului pentru Bucureşti, ea arătând că au o revanşă de luat în Capitală şi precizând că PNL doreşte modificarea legislaţiei electorale în privinţa numărului de semnături necesare pentru depunerea unei candidaturi.

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a afirmat că se gândeşte la un rezultat bun în Biucureşti. „Nici nu se pune problema să nu ne gândim că avem o revanşă de luat şi revanşa pe Bucureşti o luăm cu o listă foarte bună”, a spus preşedintele PNL.

Gorghiu a menţionat că a văzut ce înseamnă semnături şi dosare şi a precizat că se impune modificarea legislaţiei electorale. „E firesc ca toţi să aibă posibilitatea de a intra într-o competiţie electorală, fără să existe pragul semnăturilor, cenzura semnăturilor. Ar trebui să ne aşezăm cu toţii la masă şi să decidem schimbarea aceasta, pentru că 200.000 de semnături pentru cineva care vrea să intre în competiţia electorală înseamnă foarte mult”, a completat liderul PNL.

Preşedintele PNL a mai punctat că, prin depunerea acestei liste, se face primul pas pentru viitorul României, iar un viitor integru înseamnă un viitor fără un premier condamnat penal”.

În Bucureşti, din partea PNL candidează Adriana Săftoiu, Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raeţchi, Cristina Trăilă, Florin-Alexandru Alexe, Sulfina Barbu şi Marius Vintilă la Camera Deputaţilor şi Leon Dănăilă, Florin Câţu şi Hildegard Helene Brandl la Senat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite