Leşinul lui Ciolacu i-a amintit Gabrielei Firea că a avut şi ea, cândva, probleme de sănătate. „O ştiu din proprie experienţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei Gabriela Firea susţine că stresul şi oboseala l-au doborât pe Marcel Ciolacu. ”O ştiu din proprie experienţă”, a scris Firea pe Facebook. Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu şi va fi externat, a anunţat Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

”Multa sanatate colegului meu Marcel Ciolacu! Sa aiba puterea de a trece cu bine peste aceasta cumpana. Cred ca stresul si oboseala si-au spus cuvantul. Iata ca acestea pot face ravagii chiar si in viata oamenilor in putere. O stiu din proprie experienta. Doar in astfel de momente realizam cat de pretioasa este sanatatea. Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa revina cat mai curand alaturi de familie si in activitate”, a scris Firea pe Facebook. 

Starea de sănătate a liderului PSD Marcel Ciolacu este bună, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu. Motivul leşinului: o combinaţie între aerul închis din sala de presă şi tensiunea din ultima vreme provocată de Klaus Iohannis. Ciolacu va fi testat de coronavirus, deşi nu are simptome.

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite