L-a vizitat Marcel Ciolacu pe Liviu Dragnea în puşcărie? Răspunsul liderului PSD

L-a vizitat Marcel Ciolacu pe Liviu Dragnea în puşcărie? Răspunsul liderului PSD

Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD. FOTO Eduard Enea

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a mai comunicat deloc cu Liviu Dragnea şi că nu şi-ar permite să meargă în vizită la acesta, la Penitenciarul Rahova, în condiţiile în care deţine funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat ce influenţă mai are Liviu Dragnea în PSD, Marcel Ciolacu a precizat: „Nu ştiu. Nu mai am nicio comunicare (n.r. - cu el)”. 

De asemenea, liderul interimar al PSD a explicat de ce nu ar merge să-l viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciarul unde este închis. „Înseamnă că jignesc votul dumneavoastră. Sunt, totuşi, preşedintele Camerei Deputaţilor. Nu îmi pot permite să merg la penitenciar să vizitez... Dacă era vorba de o rudă, aş fi avut o justificare”, a completat Ciolacu. 

Liderul interimar al PSD a declarat la Adevărul Live că încă nu e decis dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului la următorul congres al social-democraţilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: