Klaus Iohannis: E bine că mediul privat şi ONG-urile nu lasă statul singur să gestioneze criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, cuvinte de laudă la adresa mediului privat şi a ONG-urilor. FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis, cuvinte de laudă la adresa mediului privat şi a ONG-urilor. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a aprecizat faptul că mai multe companii private şi ONG-uri s-au organizat pentru a amenaja o unitate medicală care să fie folosită în cazul în care se va ajunge la un număr mare de cazuri de coronavirus.

„Este totul special amenajat aici. Eo facilitate atipică. Prin iniţiativă sprivată s-a organizat un fel de spital. Apreciez mult această iniţiativă privată. Iniţiatorii sunt Auchan şi leroy Merlin, dar şi alte ONG-uri venit cu sprijin, cu muncă. Sunt impresionat. Avem aici multe soluţii inovatoare. Cred că cei care vor avea nevoie de un loc aici, vor fi mulţumiţi de ce găsesc”, a declarat Klaus Iohannis la vizita efectuată la Unitatea de Suport Medical „Bucureştii Noi”

„În practică, Institutul Matei Balş şi ISU vor gestiona ce se întâmplă aici. Ţin să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat aici: firme, ong-uri, volunari. Înţeleg că ceva similar se va găsi şi în alte părţi din ţară. E bine că mediul privat şi ONG-urile nu lasă statul singur să gestioneze criza. Celor care vor veni aici le doresc sănătate”, a mai declarat Klaus Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite