Joi, ora 13.00, Adevărul Live: Premierul Victor Ponta vorbeşte despre candidatura la preşedinţie, ameninţarea Rusiei şi reducerea CAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta vine joi la Adevărul Live FOTO Marian Iliescu
Victor Ponta vine joi la Adevărul Live FOTO Marian Iliescu

Cum a ajuns să critice Rusia la unison cu preşedintele Traian Băsescu? Ce crede despre iminenţa unui război în zonă? Cum vede relaţiile cu SUA şi Germania? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care premierul Victor Ponta va răspunde joi, începând cu ora 13.00, la Adevărul Live, în interviul acordat jurnaliştilor Dan Marinescu şi Liviu Iolu.

Cât de importantă este independenţa energetică pentru România? Avem sau nu nevoie de gaze de şist? Este necesară unirea cu Moldova? Cum vor stabili alegerile prezidenţiale de la toamnă soarta României pentru mulţi ani de acum înainte? De care dintre adversarii din cursa pentru Cotroceni se teme cel mai mult? Mai este sau nu DNA influenţată politic? Va fi viitorul premier un om din PSD? La ce ne ajută reducerea CAS? Cum a cunoscut-o pe Ioana Petrescu, actualul ministru de finanţe? Mai trăieşte USL? Renaşte dreapta odată cu fuziunea dintre PNL şi PDL? Sunt alte întrebări la care vom obţine răspuns de la premierul Victor Ponta. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite