Iordache, după ce Iohannis a retrimis bugetul la Parlament: „Nu modificăm nimic din lege. O trimitem urgent înapoi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX
FOTO ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri, că PSD-ALDE nu va face nicio modificare la legea bugetului, aşa cum a solicitat Klaus Iohannis, şi a anunţat că coaliţia de guvernare o va retrimite înapoi „ca să arătăm forţa şi capacitatea majorităţii”.

„Îi vom retrimite legea astfel încât în zece zile să fie obligat să o promulge. Ca să arătăm forţa şi capacitatea majorităţii, în cel mai scurt timp vom da un vot în Camerele reunite ale Parlamentului, astfel încât preşedintele să fie obligat să promulge bugetul”, a declarat Florin Iordache. 

„Am demonstrat cu date şi statistici că bugetul se suţine. Ne-am asumat întârzierea prezentării bugetului, dar bugetul se susţine”, a mai adăugat Iordache.

Miercuri, preşedintele Klaus Ioahnnis a anunţat într-o conferinţă de presă că va retrimite în Parlament legea bugetului de stat pe 2019, după ce Curtea Constituţional a respins în aceeaşi zi sesizarea preşedintelui pe acest subiect. „Nu comentez decizia Curţii, dar rămâne bugetul ruşinii naţionale, bazat pe cifre false, pe bani pe care guvernul în realitate nu-i are“, a declarat Iohannis, are a lansat apoi noi atacuri la adresa Guvernului Dăncilă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite