UPDATE Întâlnirea de la Cotroceni s-a încheiat. Ponta, evaziv: Am discutat subiectele obişnuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, se întâlneşte luni şi marţi, la Palatul Cotroceni, cu miniştrii Gabriel Oprea, Bogdan Aurescu şi Mircea Duşa. La întâlnirea de luni a participat  şi premierul Victor Ponta.

UPDATE După întâlnire, premierul Victor Ponta a publicat un text pe Twitter.

„Am avut întâlnirea săptămânală cu Preşedintele Iohannis- subiectele obişnuite de colaborare instituţională! Si urări de La multi ani“, a scris Ponta.

UPDATE Klaus Iohannis s-a întâlnit în cursul dimineţii cu ministrul Apărării, Mircea Duşa. Victor Ponta s-a prezentat la Cotroceni după încheierea şedinţei de guvern. Tot astăzi, Iohannis a discutat şi cu şefii serviciilor secrete, potrivit Realitatea TV.

Potrivit unui anunţ al Preşedinţiei, ”la invitaţia preşedintelui României, Klaus Iohannis se desfăşoară, luni şi marţi, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri între preşedinte şi miniştrii Afacerilor Interne, Apărării Naţionale şi de Externe.

”Se discută domeniile de care preşedintele este direct responsabil, securitate naţională, apărare şi politică externă, în cadrul unei prime luări de contact cu activitatea miniştrilor Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu, şi a celor trei ministere pe care le conduc”, se mai precizează în comunicat.

În cursul zilei de luni au loc întâlnirile cu miniştrii de Interne şi Apărare, în timp de întâlnirea cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu va avea loc marţi.

Săptămâna trecută, Klaus Iohannis a avut o întâlnire şi cu premierul Victor Ponta.

Citeşte şi:

Priorităţile pe agenda externă a lui Iohannis: Moldova şi Germania

Klaus Iohannis a ales ca primele vizite externe pe care le va efectua în calitate de şef a statului să fie în Republica Moldova şi în Germania.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite