VIDEO Incident în secţia unde a votat Traian Băsescu. „Un PSD-ist înrăit“ a refuzat să dea mâna cu fostul preşedinte

VIDEO Incident în secţia unde a votat Traian Băsescu. „Un PSD-ist înrăit“ a refuzat să dea mâna cu fostul preşedinte

Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Inquam Photos / George Călin

Fostul preşedinte Traian Băsescu a votat la o secţie organizată în Liceul Jean Monnet. După vot, fostul şef de stat a mers să dea mâna cu cei din comisie, dar unul dintre membri a refuzat să întindă mâna, acesta fiind catalogat „PSD-ist înrăit“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Da (n.r.- a fost un incident). Un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată. Probabil e un PSD-ist înrăitProstia nu poate să te deranjeze, poţi doar să o compătimeşti“, a declarat Băsescu fiind întrebat dacă a avut un „mic incident“ în secţia în care a votat. 

Persoana din comisia secţiei de votare unde a mers Traian Băsescu citea o carte în momentul în care în faţa lui a venit Traian Băsescu şi a întins mâna. Timp de câteva secunde cei doi s-au privit şi atât. 

Un tratament similar a primit şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, de această dată din partea a doi membri ai comisiei din secţia de votare. Unul dintre cei care a refuzat să dea mâna cu liderul PSD refuzase să-l salute şi pe Băsescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: