Guvernul a cumpărat 72 de creme de mâini. Cât a costat hidratarea pielii

Guvernul a cumpărat 72 de creme de mâini. Cât a costat hidratarea pielii

Foto: Inquam

Secretariatul General al Guvernului a achiziţionat, la sfârşitul lunii octombrie, din bani publici, 72 de creme de mâini, în flacoane de 50 de ml. Potrivit portalului de achiziţii publice, valoarea produselor s-a ridicat la 500 de euro. Secretarul General al Guvernului este Toni Greblă, fost magistrat CCR, judecat în prezent pentru corupţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lista de achiziţii a Guvernului s-au aflat, la sfârşitul lunii octombrie, şi două seturi de câte 36 de creme hidratante pentru mâini, achiziţia totală ajungând la 2.333 de lei, potrivit portalului de achiziţii publice. Firma de la care au fost cumpărate cele 72 de produse de îngrijire se numeşte S.C. Ultra Fresh Impex S.R.L. şi se ocupă, conform CAEN-ului cu „intermedieri în comerţul cu produse diverse”.

„Creme hidratante cu proprietăţi antimicrobiene, antiinflamatoare şi cicatrizante (fără parabeni), din care 36 de bucăţi cu apă termală pentru îngrijirea mâinilor şi 36 de bucăţi cu acţiune reparatoare care hidratează intensiv mâinile deteriorate”, se arată în descrierea achiziţiei făcute de Secretariatul General al Guvernului. 

CLICK PE IMAGINE PENTRU A O MĂRI

 

CLICK PE IMAGINE PENTRU A O MĂRI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările