Guvernul va aduce PNRR în Parlament. Ludovic Orban: Prezentarea planului va avea loc mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernul va aduce PNRR în Parlament. FOTO: Inquam Photos/ George Calin
Guvernul va aduce PNRR în Parlament. FOTO: Inquam Photos/ George Calin

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat că miercuri, 26 mai, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi prezentat în Parlament. Totodată, în plenul Camerelor Reunite de miercuri se va vota şi ratificarea tratatului EURATOM.

„Birourile Permanente Reunite au hotărât convocarea plenului Camerelor Reunite mâine, la 13.00. Pe ordinea de zi vor fi doar două puncte: prezentarea PNRR cu intervenţii din partea grupurilor parlamentare şi ratificarea tratatului EURATOM, care este importantă pentru că, în funcţie de ea, depinde momentul în care Comisia Europeană poate să iasă pe piaţă pentru a realiza împrumuturile”, a transmis Ludovic Orban, după şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului de marţi.

Liderul PNL a mai transmis că, în vederea prezentării PNRR în Parlament, Guvernul va avea la dispoziţie 60 de minute pentru prezntarea planului, iar fiecare grup parlamentar va avea dreptul să îşi exprime punctul de vedere în limita unui timp stabilit în funcţie de numărul de parlamentari.

VIDEO Declaraţia liderului PNL Ludovic Orban   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite