Grindeanu: Georgia va continua să fie o ţară prietenă şi parteneră pentru România. Vom dezvolta cooperarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că Georgia va continua să fie o ţară prietenă şi parteneră pentru România, precizând că îşi doreşte dezvoltarea cooperării între cele două ţări.

„Georgia va continua să reprezinte pentru România o ţară prietenă şi parteneră", a declarat premierul Grindeanu, la Palatul Victoria, în cadrul unor declaraţii comune de presă cu prim-ministrul Georgiei, Giorgi Kvirikashvili.

Sorin Grindeanu a mai spus că relaţiile politice dintre România şi Georgia au fost întotdeauna foarte bune, în 2017 împlinindu-se 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări.

Potrivit şefului Executivului din România, miercuri, a fost adoptată o declaraţie politică. „E un document care evidenţiază un spectru larg al cooperării dintre România şi Georgia, dar şi dorinţa noastră de a dezvolta această cooperare către un alt nivel strategic. (...) Un obiectiv comun îl reprezintă susţinerea investiţiilor şi creşterea volumului schimburilor comerciale dintre ţările noastre", a spus Grindeanu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite