Greu fără sinecuri. Imagini cu o fostă consilieră a premierului Viorica Dăncilă vânzând petarde la tarabă de sărbători

Greu fără sinecuri. Imagini cu o fostă consilieră a premierului Viorica Dăncilă vânzând petarde la tarabă de sărbători

Dana Varga

Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat în Guvernul Dăncilă şi, anterior, în Guvernul Ponta, a fost surprinsă de publicaţia Cancan vânzând petarde la tarabă de sărbători. La Guvern, Varga s-a remarcat printr-un colaj publicat pe Facebook, în care îl compara pe Klaus Iohannis cu Adolf Hitler.

Contactată de cancan.ro, Dana Varga a confirmat că, de Sărbători, şi-a ajutat fiul să vândă articole pirotehnice. „Da, fiul meu comercializa petarde. În perioada Sărbătorilor, fiul meu a avut un punct de lucru – de fapt, mai multe puncte de lucru – unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă ruşinoasă să-ţi ajuţi fiul”, a spus Varga. 

FOTO cancan.ro

Fosta consilieră bănuieşte cine a fotografiat-o. „Cu siguranţă, cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de aşa ceva. E un conflict mai vechi”, a mai spus Varga. 

În vara anului trecut, Dana Varga, la acea vreme consilier al premierul Viorica Dăncilă pe „problematica romă“, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii în care se sugerează asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: