Glorioasele ziceri şi fapte ale deputatului Eugen Nicolicea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Degeaba figurează în Constituţia României un articol cu numărul 16 care prevede că nimeni nu ar fi mai presus de lege. Preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, dl Eugen Nicolicea, este de cu totul altă părere. Şi face ce face respectivul bătrân şi dezgustător traseist politic spre a dovedi că lui i se îngăduie orice. Că poate debita şi pune în practică, nestingherit, orice minunăţie.

Odată cu imunitatea parlamentară, dl. Nicolicea pare să fi obţinut şi scutirea de a mai da dovadă de o minimă decenţă. Domnia sa este un exemplu de ceea dl. Andrei Pleşu numea obscenitatea publică. Ce se răsfaţă în voie în majoritatea parlamentară PSD-ALDE, nu că le-ar fi străină şi multora dintre parlamentarii Opoziţiei.

Deputatul Nicolicea a trecut la viaţa lui prin câteva partide, a trădat de câte ori a vrut el PSD-ul, declarându-se, când i-a fost convenabil, vrăjit şi de defunctul UNPR al lui Gabriel Oprea, spre a fi reprimit apoi la sânul social-democraţiei de parcă ar fi cine ştie ce politician de anvergură. I-a găsit tot felul de joburi bine plătite toiagului bătrâneţilor lui, soţioarei mult mai tinerele Nicoleta Nicolicea. Nu contează că respectiva insă nu are competenţele necesare. S-a măritat cu cine trebuia. Aşa se face că, fosta jurnalistă de la Naţional, după ce a ars gazul de pomană contra a 3000 de lei pe lună prin consiliile de administraţie ale Televiziunii Române, în primăvara acestui an juna respectivă a fost plasată cu sprijin de partid, dar şi de soţior, fireşte, mare şefă la Transgaz. Că, deh, până la această vârstă o fi deschis şi ea în viaţa ei o butelie!

Luni, marele maestru întru mânărirea legilor, în interpretarea lor în folos propriu şi al bandiţilor ce bântuie în voie prin Parlamentul României, recunoscut şi cinstit ca atare de deputaţii pesedişti din România, a redesenat comic, făcându-se de râsul lumii chiar şi geografia, susţinând că Belina, aceea anexată de Dragnea printr-o HG absolut cu dedicaţie, nu există. Şi aceasta doar pentru a găsi argumente spre a-i face scăpaţi de dreapta judecată pe domnul Liviu Dragnea şi pe posibila lui complice, Rovana Plumb.

Neastâmpărat din fire, acelaşi Nicolicea nu şi-a îngăduit nici măcar o singură zi de odihnă. Aşa că marţi iar şi-a dat în petec. Şi-a suprasolicitat dl. Eugen Nicolicea creieraşul - Doamne păzeşte să nu facă vreun AVC, căci ar fi o mare pierdere pentru tabăra ticăloşilor din România - şi a redefinit imunitatea parlamentară. A făcut-o printr-o exprimare juridică de pomină care neapărat va trebui să fie reprodusă de aici încolo în toate Tratatele de Drept din România. „Prostia aceea că parlamentarul nu e ca cetăţeanul simplu este chiar o prostie!

Mai încolo dl. Nicolicea şi-a luat la rost colegii care nu ştiu că una e imunitatea şi alta „protecţia fostului ministru şi ministrului faptele făcute în calitate de ministru. Nu-i aşa că e profund dl. Nicolicea şi că, prin toate enormităţile prin care jigneşte zilnic bunul simţ al electoratului român, acela care îi plăteşte lui indemnizaţia, aminteşte de personajele din Ferma animalelor! Pesedistul Nicolicea schimonoseşte cum vrea el realitatea! Doamne păzeşte şi iartă! - era să zic si să scriu pesedistul nostru.

Urmarea e din Caragiale şi vă las plăcerea să o adăugaţi chiar dumneavoastră, stimaţi cititori!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite