Euronews îl face vedetă pe un deputat anonim: „Băsescu este susţinut de Daniel Geantă şi ARD”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Geantă, în fotografia publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor
Daniel Geantă, în fotografia publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor

Un deputat necunoscut în România, Florian Daniel Geantă, este menţionat de Euronews ca principalul susţinător al preşedintelui Traian Băsescu. Geantă a intrat în Camera Deputaţilor în 2008 şi a candidat la un loc de deputat în Colegiul 24 - sectorul 6 din Bucureşti.

În materialul publicat astăzi pe euronews.com despre alegerile parlamentare din România, jurnaliştii străini scriu că „Băsescu este prijinit de Daniel Geantă şi Alianţa România Dreaptă, care va ieşi cel mai probabil pe cel de-al doilea loc la alegerile de astăzi. 

Geantă nu este un obişnuit al apariţiilor în media şi pare a ţine legătura cu electoratul mai degrabă prin intermediul paginii sale web şi a blogului personal

În declaraţia de interese publicată pe site-ul Camerei Deputaţilor nu are nicio menţiune, formularul fiind practic necompletat, iar din declaraţia de avere aflăm că deţine, alături de soţia sa, trei terenuri - în Otopeni, în Chiajna şi în Bucureşti, două clădiri şi şapte conturi la patru bănci. 

Soţia politicianului, Mirela Mioara Geantă, este angajată în cadrul S.C. Urban S.A., cu un salariu anual de 207.214 lei (peste 49.000 de euro). 

„După 16 ani de munca în mediul privat soarta m-a îndreptat către politică. Am fost ales deputat în colegiul 24, unde altundeva decât în locul unde puteam sa o fac cel mai bine, în cartierul pe care-l cunoşteam de mic:  Ghencea – Dr Taberei. Vreau ca şi în mandatul următor cei care locuiesc în acest cartier sa fie mandrii de mine şi să las ceva în urma mea”, scrie Geantă despre el pe pagina sa de internet. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite