Emil Boc: Sunt mândru de un lucru: că nu sunt susţinut de Victor Ponta la şefia PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii la şefia PDL, Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, şi-au prezentat sâmbătă, în faţa democrat-liberalilor ieşeni, moţiunile cu care concurează la şefia partidului. Jurnaliştii nu au avut acces în sală.

Primul care şi-a prezentat moţiunea a fost Vasile Blaga, urmat de Theodor Paleologu şi Emil Boc. Dezbaterile au durat în total aproape şapte ore. Singurul candidat care a asistat şi la dezbaterea moţiunilor contracandidaţilor săi a fost Theodor Paleologu.

Paleologu: "Nu mă mănâncă mania şefiei. Orice vot în plus peste al meu la congres e un câştig. Eu unul nu am partizani de satisfăcut şi nici poliţe de plătit. Dacă voi câştiga, aş putea recupera pentru partid procentele pierdute în ultima vreme".

image

Blaga a spus că dacă va fi ales preşedinte al PDL va fi un lider "cu normă întreagă în Modrogan".

image

Boc: "Sunt mândru că nu sunt susţinut de Victor Ponta la şefia partidului, iar asta spune tot". Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, recent, că alegerea lui Vasile Blaga la şefia PDL ar permite o "relaţie normală" între putere şi opoziţie.

image

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat că în 2002, când PDL trecea prin perioade grele, "unele blonde erau cu Bittner şi Petrache". "Noi am trecut prin multe perioade grele, mai ales prin anii 2002, că nu toţi am venit din 2006, de când partidul e la putere. Am fost şi când partidul era la greu. Am scris şi coordonat o parte din «cartea neagră a guvernării», iar pe vremea aia unele blonde erau cu Bittner şi Petrache, aşa că dacă începem să mergem în felul ăsta ar putea să fie probleme", a declarat el.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite