Dragoş Pîslaru: În două săptămâni anunţ dacă intru în USR sau dacă rămân în Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru. FOTO Eduard Enea
Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru. FOTO Eduard Enea

Ministrul Muncii Dragoş Pâslaru afirmat, luni, într-un interviu pentru Hotnews.ro, că are discuţii cu USR şi că în două săptămâni va anunţa dacă intră în partid sau dacă rămâne în Guvern.

„Trebuie să recunosc că am avut discuţii cu USR, mi s-a propus să mă alătur echipei şi recunosc că e tentant. Pentru că USR e acum un partid care vine cu oameni complet nepătaţi din perspectiva etică, morală, de corupţie şi care au o agendă progresistă“, a precizat ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, în interviul pentru Hotnews.

Demnitarul a precizat că în prezent are numeroase lucruri de rezolvat la minister şi din acest motiv nu poate spune clar dacă intră sau nu în partid.  „Dar probabil că în următoarele două săptămâni aceste lucruri se vor clarifica. Pe de o parte, dacă există vreo cale pentru mine să cred că e realist ca prin ceva ce pot face să preîntâmpin grevele, ceea ce nu cred că e posibil pentru că par sa aiba un substrat politic si electoral, a afirmat ministrul în interviu. 

Întrebat dacă se gândeşte la o candidatură la parlamentare şi la un post in conducerea partidului, Dragoş Pâslaru a răspuns: „Ca să te gândeşti trebuie să ţi se ofere“. 

„Motivul pentru care m-aş duce în USR e strict pentru a găsi o cale de a susţine câteva lucruri cristalizate în ultima vreme pentru următoarea agendă în spaţiul public. Deci nu e vorba de o ambiţie personală, ci de încercarea de a proiecta o agendă. USR e acum cea mai deschisă formaţiune la o agendă de progres, care să ia în calcul reforme de tipul celor pe care acest guvern le-a început. Mă uit la declaraţiile publice, la oamenii de acolo. Am avut discuţii la nivel de potenţial de implicare, dar să vorbim despre ce şi cum, asta e mult", a explicat ministrul Muncii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite