Dragnea şi Cătălina Ştefănescu şi-au trimis SMS-uri despre Tom şi Jerry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Liviu Dragnea şi protejata sa din Parlament, Cătălina Ştefănescu, şi-au dat SMS-uri în timpul şedinţei în care a fost aleasă noua conducere a filialei PSD Vâlcea, conform Realitatea TV.

Cea mai tânără deputată din istoria României Cătălina Ştefănescu şi-ar dori să ţină un discurs despre Tom şi Jerry în Parlamentul României. Prevăzătoare, tânăra deputată i-a cerut permisiunea mentorului său, vicepremierul Liviu Dragnea. „Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom şi Jerry“, i-a transmis, prin SMS, Cătălina Ştefănescu lui Dragnea.

„Sigur, la ce se întâmplă aici este exact ce lipseşte“, i-a răspuns vicepremierul, salvat în agendă cu numele de APL. „Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marţi o declaraţie“, îi răspunde deputatul de Teleorman Cătălina Ştefănescu.

Tânăra nu a recunoscut că ar fi vorbit cu Dragnea. „Nu era domnul Dragnea cel cu care discutam, nu! Data viitoare când vă mai uitaţi în telefonul meu să vă uitaţi şi cu cine vorbesc“, a spus Cătălina Ştefănescu.

Însă proaspăta deputată a fost demascată chiar de Liviu Dragnea, care a fost întrebat ce sfat i-a dat tinerei protejate. „I-am spus că poate să fie un demers riscant.  Eu am înţeles de ce vrea ea să facă lucrul ăsta. Pentru că a constat că perioadele de declaraţii politice din Parlament, în care parlamentarii fac declaraţii politice la telefon, nu-i ascultă nimeni. Şi a zis domle, aş face un discurs despre Tom şi Jerry să văd, se prinde cineva? Adică cineva este atent când vorbeşte un parlamentar la telefon? I-am zis să se gândească bine că poate să fie cu două tăişuri", a spus Dragnea.

Întrebat dacă s-a plictisit atât de tare în şedinţă încât a început schimbul de SMS-uri, Dragnea a răspuns că a trimis mai multe mesaje, inclusiv lui Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite