Dîncu: „În această coaliţie sunt mai importante ţintele decât persoanele. Nu cred că vom fi afectaţi dacă va fi o schimbare în PNL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, este de părere că actuala coaliţie de guvernare nu va fi afectată în cazul unei schimbări a conducerii Partidului Naţional Liberal (PNL), în contextul în care o parte din liderii liberali sunt nemulţumiţi de Florin Cîţu, actualul preşedinte al formaţiunii.

Întrebat despre o eventuală schimbare la conducerea PNL, Vasile Dîncu a transmis că în coaliţia de guvernare sunt mai importante „ţintele decât persoanele”.

„Cred că în această coaliţie sunt mai importante ţintele decât persoanele, aşa încât eu cred că nu vom fi afectaţi dacă va fi o schimbare în politica partenerilor noştri de guvernare din acest moment, a PNL. Cred că ne-am asumat cu toţii aceste obiective şi cu siguranţă că le vom duce mai departe, indiferent cine este la conducere", a afirmat ministrul, joi, la Cluj-Napoca.

Peste jumătate din preşedinţii de organizaţii judeţene PNL, prim-vicepreşedinţii şi mai mulţi vicepreşedinţi s-au coalizat pentru a-i cere demisia lui Florin Cîţu, potrivit informaţiilor „Adevărul”. Susţinătorii revoltei din PNL vor să-i ceară lui Florin Cîţu să facă un pas în spate.

 În caz de refuz, liderii PNL iau în calcul cazul să meargă pe varianta convocării unor şedinţe succesive care să ducă spre un Congres Extraordinar şi chiar să îl susţină la şefia partidului pe Nicolae Ciucă, actualul prim-ministru. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite