„Deputatul AKM“ avertizează:  „De mâine, procurorul general poate fi acuzat de abuz în serviciu“. De ce nu are dreptate PSD-istul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut şi ca „deputatul mitralieră” sau „deputatul AKM“, a declarat la Digi24, că după ce vor fi adoptate noile legi ale Justiţiei, procurorul general va putea fi acuzat de abuz în serviciu pentru că noile prevederi precizează că magistraţii nu mai au voie să comenteze ce face Parlamentul.

„Domnul procuror general nu a înţeles nimic. Abuzează în fiecare zi prin ce face. Menirea lui este să conducă parchetele care fac anchete, nu să anlizeze ce face legislativul. Aş vrea să atrag atenţia că de mâine de când se votează legile 304 şi 317 dânsul poate intra sub incidenţa abuzului în serviciu. Prin legea 304 se interzice magistraţilor să mai comenteze ce face legislativul“, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, întrebat despre faptul că Augustin Lazăr a anunţat că poate va ataca la CCR legile Justiţiei. 

„Deputatul AKM“ a susţinut că declaraţiile procurorilor sunt defăimătoare. Este o acuzaţie defăimătoare. Dânsul ar trebui să meargă să vadă ce fac alţi procurori generali în ţările din Europa. Dânsul nu a înţeles că nu el şi cu Kovesi fac politica penală a unei ţări“, a mai spus Cătălin Rădulescu.  

Alesul PSD nu şi-a dat seama că aceste proiecte de lege sunt d-abia la prima Cameră. Aşadar, după ce sunt adoptate de Camera Depuţilor, aceste iniţiative legislative trebuie să treacă şi de Senat, for decizional.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite