Deputat PC, către Sulfina Barbu: V-ar fi convenit să vi se ceară o declarație că n-ați făcut prostituție?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o emisiune televizată, transmisă vineri seara, deputatul Sergiu Andon a întrebat-o pe Sulfina Barbu dacă ei i-ar fi convenit ca, la numirea ca ministru, Traian Băsescu să-i fi cerut o declarație că nu a practicat prostituția. Întrebarea a venit pe fondul unei discuții legate de numirea în funcție a lui Puiu Hașotti.

Vineri seara, la emisiunea "Test de stres" de pe Realitatea TV au fost invitați deputatul PC Sergiu Andon și fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu. Discuția în platou pe tema condiției puse de Traian Băsescu pentru numirea în funcție a lui Puiu Hașotti s-a încins atât de tare, încât conservatorul a răbufnit, spunându-i Sulfinei Barbu: "Dumneavoastră vă convenea, când v-a numit ministru, să vă ceară o declarație că n-ați făcut prostituție?".

Deputata democrat-liberală s-a arătat ofensată de întrebarea lui Andon și i-a cerut acestuia să nu-și permită asemenea afirmații.

"Ba da! Președintele își poate permite orice. Ba îmi permit, adică își permite președintele", a replicat Andon.

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Victor Ponta, joi, într-o scrisoare, ca ministrul desemnat Puiu Haşotti să declare pe propria răspundere că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite