Surse: Dăncilă discută cu Mircea Geoană la Guvern. „Şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD sunt binevenţi“

Surse: Dăncilă discută cu Mircea Geoană la Guvern. „Şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD sunt binevenţi“

Viroica Dăncilă Foto Gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a spus, miercuri, că PSD îşi ”deschide larg porţile” şi sunt bineveniţi toţi cei care doresc să revină în partid. ”Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi”, a declarat Dăncilă

Ştiri pe aceeaşi temă

”Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce să vă spun. V-am spus faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD. Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi”, a declarat premierul.

Fostul premier Adrian Năstase a anunţat marţi seară că alături de Octav Cozmâncă şi alţi foşti şi actuali lideri PSD formează un Grup de sprijin pentru actualul PSD.

Adrian Năstase a subliniat că decizia a fost luată luând în considerare rezultatele PSD de la alegerile europarlamentare.

„Împreună cu Octav Cozmâncă şi cu alţi foşti şi actuali lideri ai PSD, am decis să constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ţinând seama de situaţia dificilă a partidului după alegerile europarlamentare”, a scris Adrian Năstase, marţi, pe blogul personal.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările