Dăncilă, la Constanţa: Nu se poate vorbi de o remaniere guvernamentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit vineri dimineaţă, aflată în vizită oficială la staţia de tratare apei din municipiului Constanţa, despre informaţiile apărute pe surse, potrivit cărora la CEx-ul PSD de sâmbătă s-ar hotărî şi o remaniere guvernamentală. Astfel, Dăncilă a dezminţit zvonurile declarând că „nu se poate vorbi de nicio remaniere”.

„Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remeniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut încă această evaluare, deci nu putem vorbi de o remaniere guvernamentală. Pot spune că sunt mulţumită de fiecare în parte doar după ce văd o foaie de parcurs a fiecărui ministru. E adevărat că pentru noi preşedinţia Consiliului Uniunii Europene e un examen, dar vreau să vă asigur că suntem în grafic cu pregătirile, avem dosarele pregătite pentru fiecare ministru în parte. Se fac toate eforturile pentru ca România să fie complet pregătită la preluarea mandatului”, a explicat prim-ministrul Viorica Dăncilă. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă vor participa vineri la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, având de la ora 15.00 o conferinţă de presă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite