Dancă (PNL): Dăncilă şi-a trasformat miniştrii în postaci de atac la Iohannis. Tot felul de „cuci” şi „budăi”, începând cu Fifor, unul mai Breaz ca altul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Danca - FOTO Eduard Enea
Ionel Danca - FOTO Eduard Enea

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, o acuză într-o postare pe Facebook pe Viorica Dăncilă că „şi-a transmormat miniştrii în postaci” care îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis. Totodată, acesta ironizează afirmaţia social-democraţilor care declarau că nu pot să guverneze din cauza şefului Statului.

Ionel Dancă afirmă că premierul Viorica Dăncilă şi-a transformat miniştrii în „postaci” şi că foloseşte aparatul de stat al Guvernului pentru campania electorală a preşedintelui PSD.

„«Neconflictuala» Dăncilă şi-a trasformat miniştrii în postaci de atac la Iohannis. Tot felul de troli din guvern, «cuc»” şi «budăi», începând cu Fifor, unul mai Breaz ca altul, au ieşit ca la ordin să-l atace pe preşedintele Iohannis pentru că, vezi domnule, le blochează activitatea.

Care activitate, trolilor?! Probabil, vă referiţi la activitatea de campanie a Vioricăi Dăncilă în care folosiţi tot aparatul de stat al Guvernului, aşa cum e năravul premierilor PSD, candidaţi la prezidenţiale, şi care în final au pierdut lamentabil, tot în faţa lui Iohannis. Mai încercaţi încă o dată aceeaşi manevră ticăloasă şi veţi avea acelaşi rezultat”, a scris Dancă pe Facebook.

Acesta a adăugat apoi că singurul lucru bun pe care l-ar mai putea face Guvernul Dăncilă pentru români este să-şi dea demisia.


„Dar, altceva, pentru oameni, pentru ţară, nu vreţi să faceţi?! De exemplu, demisia! Nu vă mai obosiţi şi nu mai cheltuiţi banii statului pentru acţiuni de campanie, demisia ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar face Guvernul Dăncilă pentru români”, a conchis Dancă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite