Dan Diaconescu: „Cred că Becali va câştiga şefia PNL. El este în PNL datorită mie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Diaconescu îl vede pe Gigi Becali viitorul şef al PNL  FOTO Adevarul
Dan Diaconescu îl vede pe Gigi Becali viitorul şef al PNL  FOTO Adevarul

Dan Diaconescu susţine că atragerea lui Gigi Becali în PNL a fost măsura gândită de liderii USL pentru a contracara ascensiunea lui şi a PPDD. Patronul OTV a explicat că iniţial Gigi Becali ar fi trebuit să candideze împotriva sa la parlamentare, dar în cele din urmă el a luat decizia de a candida împotriva lui Victor Ponta.

„Gigi Becali este în PNL datorită mie sau din cauza mea. Ponta şi Crin au vorbit despre neapărata aducere a lui Becali în echipa lor pentru a candida în colegiul în care eu voi candida, undeva în Sectorul 6. A trebuit apoi să ies a doua zi şi să spun că nu voi mai candida acolo”, a declarat Dan Diaconescu.

„Au zis mereu că au nevoie de Becali ca o contrapondere la PPDD. Mă simt într-un fel resonsabil de intrarea lui Becali în Parlament”, a continuat liderul Partidului Poporului.

Dan Diaconescu susţine că prezenţa lui Gigi Becali în USL ar putea duce la ruperea alianţei, din cauza scandalurilor în care va fi implicat.„Pentru cei care au dorit spargerea USL-ului şi n-au reuşit, cred că Becali îi va ajuta”, a completat Dan Diaconescu.

Liderul informal al PPDD consideră că Gigi Becali ar putea avea şanse la şefia PNL chiar la Congresul de acum, nu ar mai trebui să aştepte până în 2014.  

„Eu cred că va câştiga şefia PNL. Congresele făcute de partidele acestea istorice sunt istorice. În sală vor fi 2.000-4.000 de oameni care pot fi şi ei la fel de uşor influenţaţi aşa cum sunt românii înainte de vot. Cred că Becali i-ar putea convinge pe cei din sală să-l voteze, mai ales că vor candida, presupun, şi Chiliman şi Tăriceanu”, a mai spus Dan Diaconescu.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite