Dacian Cioloş postează pe Facebook, alături de urările de Crăciun, şi o înregistrare cu soţia sa interpretând un colind românesc - VIDEO

Dacian Cioloş postează pe Facebook, alături de urările de Crăciun, şi o înregistrare cu soţia sa interpretând un colind românesc - VIDEO

Valérie Cioloş-Villemin

Liderul PLUS Dacian Cioloş a postat pe Facebook, alături de urările de Crăciun, şi o înregistrare cu soţia sa interpretând un colind.

”Pentru cei cărora le place un ritm mai vesel, vă propun o colindă pentru această noapte - o adaptare a lui Valerie”, a scaris Dacian cioloş, postând înregistrarea cu soţia sa cântând într-un ritm alert colindul ”Domn, domn, să-nălţăm”, înregistrare făcută într-un studio, alături de Gabriel Basarabescu.
 

 
”După câteva săptămâni intense, mă aşez şi eu mai aproape de o parte dintre cei dragi, iar pe ceilalţi îi mângâi cu un gând bun. În noaptea de Ajun, vom fredona câteva colinde de pe-acasă, cu iz de mister al copilăriei. Sărbători cu bine, multă sănătate, Crăciun fericit!”, adaugă fostul premier.
 
Şi Valérie Cioloş-Villemin a anunţat, în urmă cu câteva zile: ”Surpriză!!! Cadoul nostru de Crăciun şi de sărbători este gata! Împreună cu Gabriel Basarabescu, vă dorim să vă bucuraţi ascultând, ţopăind şi cântând”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările