Cum a trăit Ludovic Orban cu 3.000 de lei pe lună? Deputat PNL: Soţia sa e vegetariană de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PNL Răzvan Prişcă a oferit o explicaţie surpinzătoare pentru viaţa austeră dusă de premierul Ludovic Orban: soţia sa e vegetariană, deci cheltuie mai puţin pe hrană. Familia Orban a trăit în ultimul an din 3.000 de lei pe lună, arată declaraţia de avere publicată de liderul PNL.

„Soţia premierului Ludovic Orban e vegetariană de 20 de ani“, a spus deputatul PNL Răzvan Prişcă la Digi 24. 

Întrebat, joi, de jurnalişti, cum s-a descurcat cu un venit de aproximativ 3.000 de lei pe lună, aşa cum reiese din declaraţia de avere, Orban a spus: "Sunt un om simplu, pot să spun chiar că sunt auster şi cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal".

Premierul Ludovic Orban deţine, conform declaraţiei de avere, o casă de 200 de m pătraţi la marginea Bucureştiului, cumpărată în 2014, în co-proprietate cu soţia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37.000 de lei din activităţi de consultanţă tehnică. Dacă tragem linie, familia Orban a trăit cu 3.000 de lei lunar. 

Premierul mai are trecut în declaraţia de avere un Volkswagen Passat fabricat în 2007.

Ca active financiare are înscrise două conturi în euro, ambele deschise în 2010, pe numele soţiei, unul de aproximativ 5.500 de euro şi un altul de 6.275 de euro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite