CTP, despre negocierile pentru Guvern: Florin Cîţu va fi orice, dar nu premier

CTP, despre negocierile pentru Guvern: Florin Cîţu va fi orice, dar nu premier

Imagine: Digi24 (captură video)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, că performerul acestor negocieri privind formarea noului guvern este Ludovic Orban, care a pierdut alegerile, dar şi-a conservat puterea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ceea ce voi reţine din sceneta din seara aceasta este râsul amar în care a pufnit în mască domnul Florin Cîţu, atunci când Ludovic Orban i-a dat cuvântul cu apelativul «domnu premier». Florin Cîţu va fi orice, dar nu premier. Fiind ministru de finanţe, avea un rol important, dar acum este premier cu numele şi nu văd ce va conduce”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.
 
 
„Ce să caute Cîţu peste miniştrii de la USR-PLUS, peste cei de la UDMR sau peste cei de la PNL? O să-i poată eventual remania pe cei de la PNL. Performerul acestor negocieri este Orban, care a pierdut alegerile, dar şi-a conservat puterea în partid”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.
 
Preşedintele Klaus Iohannis nu mai foloseşte partidului, iar Ludovic Orban controlează acum PNL, crede gazetarul. CTP a precizat totuţi că numirea lui Vlad Voiculescu la Sănătate ar fi bună. A încercat să schimbe nişte lucruri acolo, unde e foarte greu să desfaci pâsla groasă de relaţii şi clientelism din domeniul sănătăţii. De asemenea, un lucru bun este şi faptul că Predoiu nu va mai fi la Justiţie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările