Cristina Pocora, noua şefă a CNA. Ce o recomandă pentru funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pocora, noua şefă a CNA. FOTO Facebook Cristina Pocora
Cristina Pocora, noua şefă a CNA. FOTO Facebook Cristina Pocora

Cristina Pocora, fost deputat al PNL, este noul preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului, iar Nicolaie Bălaşa a rămas vicepreşedinte. Alegerile au avut loc în cadrul şedinţei CNA de miercuri.

Alegerea Cristinei Pocora la şefia CNA a fost confirmată de Ionel Palăr, membru al CNA, cel care a precizat pentru „Adevărul” că a fost un vot în unanimitate. 

Cristina Pocora este membru CNA din 2018, la propunerea Partidului Naţional Liberal. Aceasta a fost deputat de Ialomiţa, din partea PNL, între 2008 şi 2016. În perioada 2017-2018 a fost consilier parlamentar. 

În perioada în care Crin Antonescu era preşedinte al PNL, Cristina Pocora a fost purtătoare de cuvânt a formaţiunii liberale. 

Pocora a mai ocupat următoarele funcţii: Consilier Parlamentar în Senatul României (2001-2006), Consilier Cabinet Ministru în Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul (2005-2006) şi Secretar de Stat în Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul (2006-2008).

Cristina Pocora o va înlocui pe Monica Gubernat, fostă preşedintă a CNA, care avea sprijinul PSD. Ultimul pas pentru preluarea noii funcţii este validarea de către Parlament a alegerii plenului CNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite