Cristina Pocora a demisionat din conducerea PNL Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora a demisionat vineri din  toate funcţiile pe care le deţinea în PNL şi va rămâne un simplu membru activ în PNL Feteşeti.


În scrisoarea trimisă Biroului Judeţean al PNL Ialomiţa, Pocora explică faptul că la baza deciziei sale au stat evenimentele din ultima lună, în care orice încercare de reconstrucţie în cadrul PNL Slobozia, în calitatea de preşedinte interimar ,a fost blocată, dar şi atmosfera tensionată din cadrul Biroului Politic Judeţean PNL Ialomiţa.

„Când, în luna decembrie, am acceptat din partea BPJ Ialomiţa interimatul la organizaţia de Slobozia şi, implicit, proiectul de a revigora organizaţia municipală, am crezut că toata lumea doreşte să avem o organizaţie puternică la Slobozia, o organizaţie pe care să o întărim prin atragerea unor oameni noi, o organizaţie care alături de organizaţiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia şi PC Slobozia) să facă o echipa puternică pentru alegerile prezedenţiale din 2014 şi, mai mult decât atât, să oferim cetăţenilor din Slobozia şi din Ialomiţa o alternativă de dreapta, serioasă şi cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016“, explică Pocora în scrisoare.

Aceasta a mai spus că maniera în care unele persoane au înţeles reorganizarea filialei PNL Slobozia, precum şi tonul şi jignirile din cadrul şedinţelor BPJ sunt incompatibile cu modul său de a face politică.
„Eu cred în echipe formate din oameni serioşi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat întotdeauna doar după funcţii şi nu şi-au testat niciodata capacităţile în confruntări electorale“, mai spune Pocora.

În încheierea scrisorii, Cristina Pocora a subliniat că atât de la nivelul organizaţiei PNL Feteşti, cât şi în calitatea de deputat liberal de Ialomiţa va continua să susţină acele proiecte corecte ale organizaţie PNL Ialomiţa.

„Am luat act de decizia doamnei deputat Cristina Pocora în urmă cu două săptămâni. Ştim că dânsa a avut probleme de sănătate în urma unui accident la schi. Este un act de voinţa personală“,  a declarat Ioan Martin, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Ialomiţa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite