Cristiana Anghel spune că a fost ameninţată cu moartea: Pentru bani, oamenii sunt în stare să ucidă. O să comentaţi când o să fiu moartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiana Anghel a intrat în Parlament cu ajutorul lui Dan Voiculesuc FOTO Mediafax
Cristiana Anghel a intrat în Parlament cu ajutorul lui Dan Voiculesuc FOTO Mediafax

Senatoarea ALDE Cristiana Anghel spune că a primit ameninţări cu moartea, precizând că „oamenii sunt în stare să ucidă“ dacă le sunt deranjate interesele. Cristiana Anghel a făcut aceste declaraţii în contextul în care aleşii şi-au votat astăzi pensii speciale şi alte privilegii, precum bani în plus la transport.

„ Noi cotizam la pensie, dar eu nu am contract de muncă,. Chiar dacă ai cotizat ieşi cu pensia ciuntită pentru că nu ai vechime. Eu nu am fost de acord niciodată cu principiul contributivităţii. Nu este adevărat că aleşii şi-au votat pensii nesimţite. Jurnaliştii prezintă lucrurile deformat. Avem maşină pentru securitatea noastră. Mi-am pus în cap toate băncile. V-aţi gândit că mie nu îmi apară nimeni securitatea şi că poate cineva să-mi bage cuţitul la orice colţ de stradă? O să comentaţi după ce voi fi moartă. Sunt afaceri şi interese de miliarde. Unul ca mine le deranjează interesele, iar pentru bani oamenii sunt în stare să ucidă. Am primit ameninţări cu moartea“, a comentat Cristiana Anghel.

Plenul Parlamentului a respins, marţi, cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis privind modificarea statutului parlamentarilor care acorda aleşilor o sumă fixă de 1.400 lei pentru transport, astfel încât acum aceştia nu vor mai beneficia de maşini, dar îşi vor deconta transportul.

Tot astazi, plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi al Senatului au votat legea privind acordarea de pensii speciale, 306 de aleşi fiind „pentru”, niciunul împotrivă, dar fiind înregistrate şi două abţineri. Liberalii nu au votat legea, aceştia ieşind din sală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite